Associação Chapecoense de Futebols spelare kommer aldrig att glömma den 2017-åriga Gamper Trophy-tävlingen innan och efter matchen kände de den andliga och materiella sidan av Barcelonaklubben, och i spelet kände de Messi som den bästa spelaren i världen att spela i Fotbollsmatchen. Om du vill vara hans fan finns det Billiga Fotbollströjor tillgängligt i vår webbutik och kan tillgodose dina behov.

Till Associação Chapecoense de Futebol har Messi letat efter och Gerard Deulofeu Lázaro och andra lagkamrater samarbetar, medan lagkamrater också aktivt söker och samarbetar med honom. Argentinerna har upprepade gånger skapat poängmöjligheter för sina lagkamrater, och Messi själv gjorde ett mål. Så länge Messi är i, garanteras fotbollsnivån. Efter matchen blev Messi den bästa anfallaren i Gamper-troféens historia, och argentinerna har brutit alla slags rekord i Barcelona och har nu skapat en ny rekord. Messi har gjort totalt 8 mål i Gamper Trophy och har också överträffat Juan Asensi, Beguiristain och Hristo Stoichkov, som gjorde 7 mål. Vill du Köpa Messi tröja för en souvenir? I vår butik har god kvalitet varor, vår kredit är mycket bra, fansen kan vara säker på att köpa.

Efter matchen gav de spanska idrottsmedlemmarna Messi 8 poäng och kallade honom lagets skovel, kommentaren sa: "Majoriteten av Barcelonas mål är från Messias fot, hans nivå är så hög, så motståndarna är övertygade." Även om motståndaren hade lite oförskämt foul play klagade Messi inte. Messi gjorde ett mål och skapade många chanser, och det såg ut som Messi hade några reservationer, och han ville inte att hans motståndare skulle blöda. Messi och Gerard Deulofeu Lázaro samarbete för att bevisa Neymar kring Messi-lek, vill berömma inte så lätt. "Det är inte heller lätt att hitta Det bästa fotbollströjor butik. Vår butik erbjuder dig bara den bästa shoppingplanen. Klicka på länken för att lära dig mer.

 

Messi-har-skapat-den-basta-rekordet