Enligt medienyheter kommer Neymar inte att delta i morgondagens match mot Strasbourg. Små fans av barn med Fotbollströja barn känner synd. Under den sista veckan i lördag återvände Neymar till Brasilien för att hantera sina systerrelaterade sysslor, och nu när saken har avgjorts kommer Neymar att vila sig.

Tidigare, efter att ha mottagit Paris Saint-germain-godkännande, lämnar Neymar 3 dagar tillbaka till Brasilien för att hantera personliga angelägenheter, det rapporteras att detta är fråga med Neymar syster. Tisdag, Neymar har återvänt till Paris Saint-germain, men visade sig inte i träningsbasen, Carling Cup-spelet Neymar kommer också vilas ut. Det rapporteras att Neymars syster nyligen mötte ett svårt test, det sägs att hans syster var sjuk på sjukhus och Neymar bestämde sig för att åka hem för att följa med sin syster, han också så brådskande från Paris flög tillbaka till Brasilien tills problemet löste Neymar tillbaka till laget. Många Neymar fotbollskläder barn fans är mycket bekymrade över denna fråga, de stöder uthålligt honom.

Även om avståndet mellan de två platserna är långt borta, men så länge som möjligheten strävar Neymar alltid till att återvända till Brasilien varje mars för sin systerfödelsedag. Den 28 februari 2015 i Barcelona och Granada spel blev Neymar wit för att få ett gult kort avbrutet för en runda för att återvända till Brasilien för att delta i sin systers födelsedagsfest. 2016 Neymar igen, i spelet mot Rayo Vallecano, tog han initiativet att äta kort och tillbaka till Brasilien för sin systerfödelsedag. Vid det här året äter Neymar inte kort, men han saknade spelet på grund av skada. Den här gången flög Neymars syster från Brasilien till Spanien för sin brors födelsedag. Neymar Kärlekssyster I så stor utsträckning vet inte hur lagets lagkamrater känner? Vill du få svaret, klicka på länken för att följa vår hemsida. Det finns Fotbollströjor barn med tryck Kan köpas online, som julklapp för barn.

Neymar-beror-sin-syster-valdigt-mycket